3 CD`er mindfulness download

Se en introduktionsvideo til kurset

Introduktion

Kurset henvender sig til faggrupper, der ønsker at stifte bekendtskab med ACT, eller som allerede arbejder med ACT og ønsker at uddybe dette.

Indhold

Formålet med kurset er at blive indført i ACT og få kendskab til den teoretiske baggrund for metoden. ACT er blevet en udbredt metode, som kan anvendes selvstændigt eller i kombination med andre metoder. På dette kursus vil du blive indført i den pædagogiske model og de 6 terapeutiske kerneprocesser. Der vil være mulighed for at arbejde med øvelser inden for hver af kerneprocesserne. Kurset vil give dig førstehåndserfaringer med ACT og samtidig virke som inspiration til at gå videre indenfor denne retning.

Underviser

Psykolog Morten Hecksher, Gennemgået 4 årigt uddannelses forløb i ACT som deltager og medunderviser med psykolog, Ph.D. JoAnne Dahl, Uppsala Universitet og psykolog, Ph.D Tobias Lundgren, Stockholm Universitet. Siden 2008 udbudt ACT uddannelse for læger og psykologer. Skrevet bøger og artikler om mindfulness og ACT. Udviklet mindfulness DVD træningprogram og lavet mindfulness trænerkurser siden 2004.

Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut pernatur aut odit aut fugit.

  • Kurset foregår i Risskov
  • Du skal medbringe laptop
  • Betaling foregår forud for kurset
  • Du skal selv medbringe laptop

Pris: 200,00 DKK (Pris ekskl. moms: 160,00 DKK)

Kursusunderviser

Underviser:

Morten Sveistrup

Tilmeld kursus