CD mindfulness

CD-program med mindfulness

Mindfulness CD program med 3 CD´er af Morten Hecksher.

 

Indhold

CD1: 
1. Guidet bodyscan meditation 15 min, 2. guidet bodyscan 34 min og 3. klokkelyd ved 5, 10, 15, 20 og 30 min.

CD2: 
1. Breathing space 3 min, 2. siddende meditation 11 min, 3. siddende meditation 20 minutter og 4. siddende meditation 34 min.

CD3: 
1. Yogaøvelser 33 min, og 2. strækkeøvelser og åndedrætsmeditation 35 min
 

Vejledning

Vejledning
Booklethæfte med vejledning til cderne uge for uge i 8 uger, vigtige aspekter ved mindfulness træning, beskrivelse af meditationsstillinger, beskrivelse af formålet med de enkelte meditationer, kapitel om formålet med mindfulness og den psykologiske funktion ved mindfulness træning, forskningsresultater omkring mindfulness, referencer og beskrivelse af de enkelte yogastillinger. 

 

Underviser

Psykolog Morten Hecksher

 

Morten er ACBS Peer Reviewed ACT Trainer, dvs. at han er eksamineret af ACBS internationale komite for ACT trænere, som én af de eneste danske ACT-undervisere. Morten har omfattende efteruddannelse i ACT og mindfulness. Han har bl.a. gennemgået 4 årigt uddannelses forløb i ACT som deltager og medunderviser med psykolog, Ph.D. JoAnne Dahl, Uppsala Universitet og psykolog, Ph.D Tobias Lundgren, Stockholm Universitet. Siden 2008 har Morten udbudt ACT uddannelse for læger, psykologer og andre faggrupper. Ligeledes har han lavet mindfulness-trænerkuser siden 2004. Han har over 25 års klinisk erfaring og over 20 års undervisningserfaring. Yderligere har han skrevet bøger og artikler om mindfulness og ACT.

 

 

Information

CD-program med mindfulness

  • 3 CD'er
  • 8 guidede meditationer
  • Indspillet i professionelt studie
  • Guide med over 20 års erfaring
  • Træn mindfulness, hvor du har lyst!
  • Prisen er inklusiv fragt på 50 kr

 

Pris: 250,00 DKK (Pris ekskl. moms: 200,00 DKK)

Underviser:

Morten Sveistrup

 

Klik nedenfor på: "tilmeld kursus" for at tilføje CD program til kurven.

Tilmeld kursus